Zomerfeest 2018

Op zaterdag 30 juni 2018 vieren wij ons Zomerfeest in Amsterdam. Het programma en uitnodiging vindt u beneden. U kunt ook hier het programma en uitnodiging downloaden.

Amsterdam, februari 2018

 

Geachte dames d'Honneurs, Chevaliers en overige genodigden,

Op zaterdag 30 juni 2018 zullen wij ons traditionele zomerfeest weer organiseren.

Omdat de Confrérie du Savoir Vivre dit jaar 25 jaar bestaat willen wij zowel het zomer- als het winterfeest enig extra uitstraling geven.

Zomerfeest

Wij willen jullie daarom uitnodigen om op zaterdag 30 juni mee te varen op de klipper Anna (klipper-anna.nl) vanuit IJburg te Amsterdam. Het is een unieke gelegenheid om kennis te maken met een van de nog varende authentieke Bruine Vloot schepen.

Uiteraard rekenen wij op wat wind en mooi weer. Bij erg slecht weer is er een plan B.

 

Programma:

12:30 – 13:00

Ontvangst met koffie in de gezellige kajuit

13:00 – 13:15

Welkomstwoord door de Maître de Protocol en de Grand Maître, gevolgd door intronisaties

13:15 – 13:30

Traditionele haring en korenwijn

14:00 – 16:00

Zeiltocht op het Markermeer

16:00 -

Heerlijke barbecue aan boord van de Anna

 

Dit alles met een eigen bijdrage van € 59,50 p.p.

 

De dranken zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening, maar 't Paaltje kan dit op de Anna in eigen beheer doen, dus kunnen wij mooie wijnen voor mooie prijzen regelen. Tevens zal er bier, alcoholvrij bier en frisdrank aan boord zijn.

 

Er is echter een voorbehoud. Voor bovenstaand programma hebben wij minimaal 35 deelnemers nodig.  Bij minder inschrijvingen zullen wij genoodzaakt zijn het programma aan te passen.

Om op tijd te weten of er voldoende interesse bij de Pallinnen en Palen is verzoeken wij jullie op VÓÓR 15 april de eigen bijdrage van € 59,50 over te maken op onze rekening bij de Rabobank NL17RABO0394855515 t.n.v. Genootschap 't Paaltje. De betaling is tevens de inschrijving.

 

De locatie, waar de Anna aan de steiger in IJburg ligt zullen wij t.z.t. bekendmaken. De locatie is in ieder geval goed te bereiken met de auto. Er is betaald parkeren. Deelnemers die willen overnachten kunnen terecht in AMADI Panorama hotel op IJburg  in Amsterdam. IJburg  is in 10 minuten te bereiken met de tramlijn 26 vanaf het Centraal Station.

 

Wij rekenen op Uw aanwezigheid in dit jubileum jaar, alsmede op veel introducees en kandidaat leden.

Tenslotte het winter-/lustrumfeest zal plaatsvinden op 17 november 2018. SAVE THE DATE.

 

Het Bestuur.

Comments are closed.