Zomerfeest 2020 gaat niet door

Lieve Palen,

Namens het Bestuur van ons genootschap stuur ik u even een kort bericht.
De huidige coronacrisis treft ons allemaal, iedereen om ons heen heeft er mee te maken. Het raakt velen van ons en ik hoop van harte dat we met z’n allen deze crisis goed doorstaan en dat al onze leden in goede gezondheid deze periode door gaan komen.

Het zijn heel onzekere en moeilijke tijden die niet uitnodigen voor het organiseren van een feestje, sterker nog, het zal niet eens gaan lukken gezien alle maatregelen en restricties die de overheid ons heeft opgelegd.
Daarom hebben we als Bestuur besloten om ons Zomerfeest van 13 juni niet te laten plaatsvinden. Tevens is besloten om het feest niet uit te stellen naar een latere datum, maar onze focus te verleggen naar onze volgende activiteit.
We willen u dan ook van harte uitnodigen voor ons Winterfeest en we hopen op zondag 22 november vele Palen te mogen begroeten. Het zou fantastisch zijn als we dan met z’n allen deze nare periode van onzekerheid hebben afgesloten en met elkaar het glas kunnen heffen en toasten op het leven.

Namens Carolien, Bram en Joao wens ik u allen een heel snel einde van deze nare tijd. Pas goed op uzelf en op uw naasten.

Stay safe allemaal en hartelijke groeten,

Henk Broekman, Grand Maitre Genootschap ‘t Paaltje

Comments are closed.