Uitnodiging winterfeest 2021

Geachte dames d’honneurs, chevaliers en overige genodigden, palen en paalinnen,

Het bestuur van confrèrie du savoir-vivre ‘ t Paaltje Amsterdam is verheugd om het feit dat we eindelijk weer ons winterfeest te kunnen houden. We zullen het dit jaar vieren op zondag 21 november 2021 in Volendam.

Ook dit keer heeft het bestuur een mooie locatie uitgezocht en een veelbelovend programma samengesteld om het winterfeest tot een groot succes te maken.

Programma:

11:00 – 11.45 Ontvangst met koffie/thee in Havencafé `t Fokkie, Pieterman 8c Volendam.
12:00 – 12:30 Welkomstwoord door de Maître de Protocol en de Grand Maître, gevolgd door intronisaties.

We zien graag intronisatie aanmeldingen tegemoet met een uitgebreide CV.

12:30 – 12.50 Traditionele haring en korenwijn.
13:00 – 14:00 Wandelen en tenue naar de Volendam Experience voor een onvergetelijke belevenis, en Lotje Wine & Dine voor een glas en een snack.
14:15 Aankomst Havencafé `t Fokkie, waar we een fantastische lunch geserveerd krijgen met diverse kleine hapjes, in tapas style en aansluitend een heerlijk dessert buffet.

Voor de muziek hebben we gezorgd. Janina Plat zorgt ervoor dat we kunnen gaan swingen en dansen. Ze heeft een uitgebreid repertoire van Hollandse meezingers tot evergreens uit de 60’s/70’s/80’s.

18.00 Afsluiting winterfeest.

Dit alles met een eigen bijdrage van € 59,50 p.p. De dranken en wijnen zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening, te bestellen en direct te voldoen (pin) aan de bar.

Graag vernemen wij bij tijds uw aanmelding(en) voor het feest en verzoeken wij u om vóór 1 november de bijdrage van € 59,50 p.p. over te maken op onze rekening bij de Rabobank NL17RABO0394855515 t.n.v. Genootschap ’t Paaltje onder vermelding van ‘winterfeest 2021’.

De betaling is tevens de inschrijving. Uiteraard zijn vrienden en familie ook van harte welkom. Wij rekenen op een grote opkomst.

Het bestuur van confrèrie du savoir-vivre ‘ t Paaltje Amsterdam
Henk Broekman – grand maître
Carolien Wanrooy – maître protocol
Bram Visser – secrétaire-trésorier
Joao Capelinha de Andrade – ambassadeur

Comments are closed.