Uitnodiging zomerfeest 2022

Geachte dames d’honneurs, chevaliers en overige genodigden, palen en paalinnen,

Het bestuur van confrèrie du savoir-vivre ‘ t Paaltje Amsterdam is verheugd om het feit dat na lang wachten we eindelijk weer een feest kunnen houden. We zullen ons zomerfeest vieren op zondag 19 juni 2022 in Volendam.

Dit keer houden wij ons aan hetzelfde mooie en veelbelovende programma dat voorzien was voor het winterfeest maar in verband met de corona beperkingen niet door kon gaan. Dit geldt ook voor de locatie.

Programma:

13:00 – 13.30 Ontvangst met koffie/thee in Havencafé `t Fokkie, Pieterman 8c Volendam.
13:30 – 14:00 Welkomstwoord door de maître protocol en de grand maître, gevolgd door intronisaties.

We zien graag intronisatie aanmeldingen tegemoet met een uitgebreide CV.

14:00 – 14.30 Traditionele haring en korenwijn.
14:30 – 16:30 Wandelen en tenue naar de Volendam Experience voor een onvergetelijke belevenis, en Lotje Wine & Dine voor een glas en een snack. Hierna lopen we terug naar Havencafé ‘t Fokkie.
17:00 – 20.45 Aankomst Havencafé `t Fokkie, waar we een fantastische diner geserveerd krijgen met diverse kleine hapjes, in tapas style en aansluitend een heerlijk dessert buffet.

Voor de muziek is ook gezorgd. Janina Plat zorgt ervoor dat we kunnen gaan swingen en dansen. Ze heeft een uitgebreid repertoire van Hollandse meezingers tot evergreens uit de 60’s/70’s/80’s.

20.45 Afsluiting feest.

Dit alles met een eigen bijdrage van € 59,50 p.p. De dranken en wijnen zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening, te bestellen en direct te voldoen (pin) aan de bar.

Graag vernemen wij bij tijds uw aanmelding(en) voor het zomerfeest en verzoeken wij u om vóór 1 juni de bijdrage van € 59,50 p.p. over te maken op onze rekening bij de Rabobank NL17RABO0394855515 t.n.v. Genootschap ’t Paaltje onder vermelding van ‘zomerfeest 2022’. Indien u heeft betaald voor het geannuleerde winterfeest en uw geld niet heeft teruggevraagd, dan hoeft u uiteraard niet weer te betalen.

De betaling is tevens de inschrijving. Uiteraard zijn vrienden en familie ook van harte welkom. Wij rekenen op een grote opkomst.

Het bestuur van confrèrie du savoir-vivre ‘ t Paaltje Amsterdam

Henk Broekman – grand maître
Carolien Wanrooy – maître protocol
Bram Visser – secretaire-trésorier
Joao Capelinha de Andrade – ambassadeur

Comments are closed.