Het winterfeest 2012

Winterfeest 2012

Winterfeest 2012Zondag 9 december 2012 heeft in een koud en nat Amsterdam het 19e Winterfeest van genootschap ‘t Paaltje plaats gevonden. De opkomst was groot: met 60 leden hebben we er weer een prachtig spektakel van gemaakt. Na de ontvangst met koffie werd het Kapittel geopend en konden we 4 nieuwe leden bij onze confrérie verwelkomen. Met de intronisaties van achtereenvolgens Reinier Reesink, Britta Bouma, John Akkerman en Maartje van der Wey, hebben we er weer 4 nieuwe enthousiaste leden bij.

Na de haring en korenwijn ging ons gezelschap, onder leiding van gids Stephan Roest, al wandelend door de oudste buurt van Amsterdam: Onder andere over de zeedijk, nieuwmarkt, chinese buurt en de wallen. Uiteindelijk eindigde de wandeling op de oudezijds voorburgwal bij het “Paleis van de Weemoed” waar de tafels reeds feestelijk gedekt klaar stonden.

Onder het genot van een prima lunchdiner, goede wijnen en de muzikale omlijsting van Daniel Rovai and Friends werd het een zeer gezellig en geslaagde middag.

Foto’s van het Winterfeest 2012

Comments are closed.