Het winterfeest 2014

Winterfeest 2014

Winterfeest 2014Op 14 december 2014 in een warme en sfeervol versierde Schreierstoren kon het bestuur 45 leden begroeten.
Fijn dat er door zoveel leden gehoor is gegeven aan onze uitnodiging! Na de opening van Maître de Protocol Henk Broekman, nam Grand Maître Nico Blank het woord voor een uitgebreide begroeting van de vele aanwezigen en ging iets dieper in op de geschiedenis van deze prachtige locatie.
Ook werd stilgestaan bij het overlijden van Roger Reverdy afgelopen week. Roger was naast een uistekend wijnproducent ook de stuwende kracht achter de kapittels en feesten van de Chevaliers du Cep uit Verdigny. Tevens was hij Paaltjes lid en heeft hij verschillende bijeenkomsten in Amsterdam bezocht.

We hebben vandaag 4 nieuwe leden kunnen introniseren, HULDE!!
Karin van Bruchem, Thijs Elbrink, Marian ter Borg en Leo Langeveld zijn toegetreden tot ons gezelschap, WELKOM.
Stephan Roest heeft het bestuur verlaten en is op gepaste wijze uitgeleide gedaan. Joao Andrade heeft zijn plaats ingenomen. Joao is al enkele jaren lid van ‘t Paaltje en gaat zich onder andere bezig houden met de website.

Het kapittel werd traditioneel afgesloten met haring en korenwijn. Hierna zijn we en tenue naar de lunchlocatie gewandeld, met onderweg even tijd voor de traditionele groepsfoto. Bij restaurant Het Olijfje aangekomen werden we warm onthaald met muziek van troubadour Tivo en konden we ons tegoed doen aan een heerlijke lunch van verschillende zuid Europese gerechten, vergezeld van een prima glas witte of rode wijn.
Zoals vanouds zat de stemming er goed in en gingen de voetjes van de vloer.

Foto’s va het Winterfeest 2014 (met dank aan Evert Jan Geerdes)

Comments are closed.