Het Winterfeest 2016

Winterfeest 2016

20161120_142529965_iosWat een unieke dag, vandaag 20 november 2016, 23 jaar na de oprichting van ons genootschap introniseren wij Carolien Wanrooy, dochter van Gerrit Jan Wanrooy, één van de oprichters en voorzitter van het eerst uur. Voorgedragen door Corine Wanrooy-Schalkwijk komt voor Carolien deze intronisatie als een complete verrassing. Nadat we tijdens een eerdere bijeenkomst al kennis hadden gemaakt met Carolien, was het voor het bestuur een hele eer om haar officieel welkom te mogen heten bij ons genootschap. Ja, ze is uit hetzelfde hout gesneden als haar vader: een echte Bourgondiër die houdt van het goede leven: eten, drinken en een feestje op z’n tijd.

Op deze stormachtige zondag hebben we een intiem feestje gevierd aan boord van de Pollux, gelegen achter het CS in Amsterdam. De weers(wind)omstandigheden waren zo extreem dat de geplande rondvaart helaas niet door kon gaan. Nam niet weg dat we met ons gezelschap heerlijk de tijd hadden om uitgebreid bij te praten onder het genot van een lekker glas.

Het uitstekende Indische buffet en de gezellig meezingers en mooie chansons van muzikant en troubadour Henk Meulenbelt vormden een mooie omlijsting van een heel gezellige middag.

Een korte foto-impressie vindt u hier.

Comments are closed.