Het zomerfeest 2012

Zomerfeest 2012

Zomerfeest 2012Op 16 juni 2012 heeft in Volendam ons jaarlijkse Zomerfeest plaats gevonden. Met zo rond de 50 personen, waarvan een aantal introducees, hebben we er een leuke middag en avond van gemaakt. Niet in de laatste plaats door de uitstekende verzorging van eigenaren/medepalen Bram en Franka Visser van café ‘t Fokkie in Volendam. Tijdens het Kapittel is Joao Andrade geintroniseerd als nieuw lid van ons genootschap. Joao, welkom!

Het zomerfeest staat in het teken van de nieuwe haring, dus compleet met haringkaker, een haringkar vol Hollandse nieuwe en de bijbehorende korenwijn, kon de Haringparty beginnen. Op de gezellige tonen van het shantykoor uit West Friesland zat de stemming er direct in en zijn alle bekende en minder bekende zeemans liederen ten gehore gebracht.

De toon was dus al snel gezet voor een heerlijke avond die zou volgen. Maar eerst was er nog tijd ingeruimd voor een wandeling over de wereldberoemde dijk en heeft Bram ons o.a. een korte rondleiding en uitleg gegeven van het doolhof. Bij terugkomst waren de tafels gedekt en hebben we genoten van een heerlijk 3 gangen diner. Al snel gingen de voetjes van de vloer bij de muziek van zanger Ton Koning. Het was een TOP avond, waar we als Palen weer eens bij hebben gepraat, nieuwe mensen hebben leren kennen en veel plezier hebben gemaakt.

Foto’s van het Zomerfeest 2012

Comments are closed.