Het zomerfeest 2018

Het Zomerfeest 2018

Gitaarmuziek, windje in de zeilen en een verkoelend drankje. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke dag op het Markermeer. De dag begon in de haven van IJburg, Amsterdam Noord, waar onze vrienden van de Chevaliers du Cep uit Verdigny Frankrijk al vroeg waren gearriveerd.

De inscheping op loungeklipper Umoja verliep vlot en na de ontvangst en een kopje koffie kon onze voorzitter Nico Blank het kapittel openen. De intronisaties van achtereenvolgens Carine Piens van Confrérie van de Tantes en Nonkels van Valeir uit Gavere, Bernard Tabordet en Christiaan Renard Van de Chevaliers du Cep uit Verdigny, ging de Hollandse nieuwe en Korenwijn rond.

Ondertussen was onze prachtige Klipper de haven al uit en voeren we op het Markermeer. Rond 15 uur gingen we voor anker voor het schilderachtige Durgerdam en was het tijd om te genieten van een heerlijk buffet aangevuld met gerechten van de BBQ.

Rond 18 uur waren we weer terug in Amsterdam en konden we terugkijken op een top dag waar we met een groep van ruim 70 Paalen, Paalinnen met hun introducés van hebben genoten.

Op naar ons Lustrumfeest op 17 november 2018 in Amsterdam!

De foto's van het zomerfeest 2018 op de loungeklipper Umoja zijn hier te bezichtigen en te downloaden.

Comments are closed.