Een gezond en voorspoedig 2021

Aan het begin van 2021 willen wij u als bestuur natuurlijk allereerst een gezond en voorspoedig jaar toewensen. Tevens hopen we dat we de nodige festiviteiten kunnen organiseren en we samen met onze leden van Genootschap ‘t Paaltje het glas weer kunnen heffen en we deze absurde tijd achter ons hebben gelaten.

Lieve Palen en Paalinnen voor het zover is zullen we nog enkele maanden van onzekerheid krijgen. Voor iedereen is voorzien van het hoopgevende vaccin zal het komende jaar al een eind gevorderd zijn.
Het blijft voor een ieder van ons nog steeds een zorgelijke tijd, we hopen dat u gezond blijft en het u ook zakelijk goed blijft gaan.

Wij als Bestuur hebben in ieder geval het voornemen om een Zomerfeest te organiseren, mits de Corona maatregelen het toelaten. Het is natuurlijk de vraag of het in juni gaat lukken. Binnenkort zullen we u daar nader over berichten.

Tevens willen we als ‘t Paaltje natuurlijk ook vooruit kijken en dan vooral naar 2023 waarin we ons 30 jarig jubileum groots willen vieren. Maar voor het zover is gaan we elkaar zeker weer vaak ontmoeten om gezamenlijk weer het glas te heffen.

Namens Bram, Joao, Carolien en Henk nogmaals een voorspoedig en gezond 2021 gewenst.

Santeticum, Santati 1,2,3 daar gaat ie!!!

Comments are closed.